Gratis verzending vanaf €20,-

Interieuradvies en kleuradvies Schijndel

 

Een goed en passend interieuradvies kan het verschil maken. Daarom bieden wij verschillende pakketten aan, zodat je het pakket kan kiezen wat het best past bij jou wensen en verwachtingen. 

 

Pakket 1 

 

 • Uitgebreid antwoord op je interieurvraag.
 • Een shoplist, zodat je zo aan de slag kan.

 

Heb je een brandende vraag en kom je er zelf echt niet uit? In pakket 1 geef ik antwoord op een kleine interieur vraag. Dit zijn vragen zoals: Welk behang past het beste in mijn slaapkamer? Wat voor wanddecoratie past achter mijn bank? Of welke tv kast moet ik kiezen? Ik geef vervolgens uitgebreid antwoord op je vraag. Hierbij geef ik verschillende opties, zodat er altijd wat voor je bij zit! Dit advies geef ik online. 

Kosten: €30 euro incl. BTW

 

Pakket 2

 

 • Passend kleuradvies

 • Moodboard

 

In pakket 2 geef ik kleuradvies voor één ruimte.  Het kan namelijk een uitdaging zijn om de juiste kleuren te kiezen voor een ruimte. Aan de hand van een aantal vragen over jou/jullie wensen ga ik aan de slag.  Je ontvangt kleurnummers en/of kleurkaarten. Zo kan je meteen aan de slag. Daarnaast ontvang je een moodboard waarop de kleuren en materialen samenkomen. Hierdoor ontstaat een sfeerbeeld die u zelf toe kan passen in uw interieur. 

* Dit pakket is voor 1 ruimte. Heeft u meerdere ruimtes die aangepakt moeten worden? Dan krijg je een korting op de andere ruimtes .*

Kosten: €65 incl. BTW

Pakket 3

 

 •  2D plattegrond
 • Eventueel een meubelplan met shoplist. 

 

Weet je als geen ander in welke stijl je je inrichting wil hebben, maar kom je er niet uit wanneer het gaat om de indeling van het huis? Of heb je geen idee wat je met die moeilijke hoeken of vormen in huis aan moet? Ik kan je hierbij helpen! Ik maak een passende 2D tekening waarbij ik de beste opstelling voor jullie bestaande of nieuwe meubels bepaal. Heb je nog geen meubels? Geen probleem. Ik deel de ruimte in met meubels die jij vervolgens kan gaan shoppen. Pakket 3 word volledig online uitgevoerd. 

* Dit pakket is voor 1 ruimte. Heeft u meerdere ruimtes die aangepakt moeten worden? Dan Krijgt u een korting op de andere ruimtes .*

Kosten: €50,- incl. BTW

Meerprijs meubelplan + shoplist: €50,- incl. BTW

 

 

Pakket 4

 

 • 2D plattegrond
 • moodboard
 • kleuradvies
 • meubelplan
 • Shoplist
 • Intakegesprek

 

Dit pakket is om een stap in de goede richting te krijgen. En in grote lijnen je interieur vorm te geven. Dit kan namelijk erg lastig zijn. Kom je er niet uit? Weet je totaal niet wat je wil? Of heb je wel ideeën, maar lukt het je niet om dit te realiseren? Dan is dit pakket wat voor jou. Hoe ga ik te werk? Eerst wil ik je/jullie beter leren kennen en je/jullie wensen te bespreken. Dit doen we door middel van een intake gesprek bij je thuis. Is deze mogelijkheid er niet? Doen we het online aan de hand van foto's, filmpjes en een vragenlijst. Zo krijg ik een goed beeld van het huis en kan ik een passend advies geven. 

* Dit pakket is voor 1 ruimte. Heeft u meerdere ruimtes die aangepakt moeten worden? Dan Krijgt u een korting op de andere ruimtes .*

Kosten: €150,- incl. BTW

Follow @my.style.interior